Vi ønsker oss engasjerte og dyktige pedagoger

Er du utdannet barnehagelærer og ønsker å være med å utvikle lærelyst og nysgjerrighet hos barn? Ønsker du å være en del av et spennende , positivt og utviklende fagmiljø?

Vi har 4 ledige stillinger for deg som er utdannet førskolelærer eller barnehagelærer. Vi har allerede 9 utdannede pedagoger, men ønsker oss flere til teamet vårt. Tre av stillingene er faste og en er vikariat. Alle stillingene er 100% pedagogisk leder med særskilt fagansvar.

Vi søker etter deg som:

• reflekterer over egen rolle og er bevisst sitt eget bidrag
  • ser det enklte barn
  • viser faglig stolthet og engasjement
  • har fokus på dialog og samhandling
  • gir barna fremtidstro og respekterer ulikheter
  • er opptatt av å forbedre og utvikle praksis
  • viser glede, entusiasme og raushet
  • deltar aktivt og bidrar med innspill i alle barnehagens møtefora

Vi tilbyr:

• et spennende, positivt og utviklende faglig miljø
  • muligheter for faglig nettverk med øvrige barnehager